Engels

Wij vinden het belangrijk dat onze kinderen al vroeg met Engels in aanraking komen. In groep 1 t/m 4 gebruiken we hiervoor de methode 'My name is Tom' en in de bovenbouw- groepen 'Real English'. Tijdens de les spreken de leerkrachten en de leerlingen zoveel mogelijk Engels.

Schoolbibliotheek

In onze bibliotheek beschikken we over een ruime hoeveelheid Engelse boeken. Met name de kinderen in de groepen 6, 7 en 8 maken hier met veel plezier gebruik van. Op die manier ontwikkelen zij hun leesvaardigheid.

Team

Met alle teamleden volgen wij een training om onze kennis en vaardigheden op het gebied van Engels te onderhouden én uit te breiden. Naast dat het leerzaam is, hebben we met elkaar ook veel plezier!

Krant

In september 2017 stond onze school in AD Het Groene Hart en in de Woerdense Courant. Hier krijgt u een goede indruk van onze visie en in het bijzonder de manier waarop Engels wordt aangeboden in groep 1/2.