Leerkrachtinformatie groep 1/2B  Schooljaar 2023/2024

Caroline Pauw maandag , dinsdag, donderdag, vrijdag caroline.pauw@spco.nl
Christa van Maanen woensdag christa.vanmaanen@spco.nl

Nieuws uit groep 1/2B

Via de app van Social Schools bent u altijd volledig op de hoogte van het laatste nieuws uit onze groep. Heeft u nog geen toegang tot de app? U kunt zich via deze website registreren (rechts bovenin). Zo bent u altijd goed geïnformeerd! 

Traktatiebeleid:

Nog een paar nachtjes slapen…..  U kent het wel, de spanning rondom de verjaardag van uw kind stijgt.

De verjaardag is aangebroken. Op school zorgen we ervoor dat de jarige in het zonnetje wordt gezet. De stoel van de jarige wordt versierd en de verjaardagshoed heeft de juf al in elkaar gezet. Het feest op school kan beginnen!

De verjaardagstraktatiewordt weggezet. Dit moet nog even  een verrassing voor de andere kinderen zijn. Nadat de jarige toegezongen is en de kaarsjes van de verjaardagstaart zijn uitgeblazen, komt de traktatie tevoorschijn. Wat zou het zijn? Snoep, koek, fruit, iets hartigs?

Kinderen zijn overal blij mee, het gaat om het ‘trakteren’. Om geen onderscheid te maken willen we u vragen om uw kleuter één (verantwoord) snackje te laten trakteren, zonder cadeautjes.

Op deze manier is het voor iedereen duidelijk en voor iedereen gelijk. 

We zingen als klas de jarige toe: dankjewel, dankjewel, voor dit lekkers dankjewel!

Verjaardag Uitnodigingen

Graag willen we u vragen om dit buiten school om te regelen. Nog een tip van ons: voor kinderen die net op school zijn kan het een hele eer zijn als ze op het feestje van een klasgenootje mogen komen maar ook juist voor die kleuter die niet vaak wordt uitgenodigd. Als u hierover een vraag heeft kunt u altijd bij de leerkracht terecht.

Zo hopen we  samen met u er een gezellige verjaardag van te maken!

Hieperdepiep Hoera!