Constantijn helpt...

Al een aantal jaren sparen we met onze school elke maandag geld in een spaarpot in de klas. Dit geld wordt gebruikt voor ons adoptiekindje Ermeta Daniël uit Haïti.

Ermeta is 11 jaar oud. Haar vader is boer en haar moeder is verkoopster in een winkel. Via het sponsorproject van de Stichting ‘Woord en Daad’ kan Ermeta naar school en wordt zij goed verzorgd met eten en kleding.  Zo krijgt zij de mogelijkheid om zich goed te ontwikkelen. Als christelijke basisschool vinden we het natuurlijk een mooi idee om met elkaar Ermeta deze kans te geven!

Daarom hopen we ook dit schooljaar weer op voldoende geld in de kerkjes, zodat het maandelijkse sponsorgeld kan worden betaald. Uiteraard besteden we in onze groepen ook aandacht aan haar. Deze foto van Ermeta kregen we van Woord en Daad en hangt ook zichtbaar in onze klassen.

Naast ons sponsorkindje houden we ook regelmatig andere acties voor verschillende doelen. Zo hebben we een boodschappenactie voor de Voedselbank gehouden en hebben we binnenkort een actie met oud-leerlingen van onze school die zich gaan inzetten voor een project van World Servants.

Kortom: Constantijn helpt!